Avşa Adası Villa - Ücretsiz olarak avşa adasinda satilik lüks vi̇lla emlak ilanları için haftalık.

Avşa Adası Villa - Ücretsiz olarak avşa adasinda satilik lüks vi̇lla emlak ilanları için haftalık.. Villa pansiyon +90 532 255 6025. Ayanya villa bungalov avşa adası merkeze araç ile 15 dakika mesafededir. Müstakil evimiz bahçeli, terası ve barbeküsü olan tamamı misafire ait bir evdir. Avşa adası kiralık evler, daireler, günlük, haftalık, sezonluk avşa'da kiralık villalar, denize sıfır kiralık apartları sahibinden müstakil kiralık villa ve daireleri günlük 75 tl'den başlayan fiyatlarla çok uygun. I ve bütün eşyalar sıfırdır.

Avşa adası kiralık evler, daireler, günlük, haftalık, sezonluk avşa'da kiralık villalar, denize sıfır kiralık apartları sahibinden müstakil kiralık villa ve daireleri günlük 75 tl'den başlayan fiyatlarla çok uygun. Avşa satılık villa avşa adası'nda bulunan müstakil villamızı satmayı düşünüyoruz, fiyat 150.000 tl villa 150m2 arsa üzerinde 213 m2 kullanım alanlı , 2+1 çift wc çift banyoludur. Villa pansiyon +90 532 255 6025. Konforunuz için her şeyi düşündük. Avşa adası villa tatilinizde tatmanız gereken ilk lezzet kesinlikle taze balıklar ve ada şarabıdır.

Avşa Rojin Villa SATILIK müstakil İki katlı bahçeli ev ...
Avşa Rojin Villa SATILIK müstakil İki katlı bahçeli ev ... from www.avsa.com.tr
Zeytin ve zeytinyağıyla da bilinen avşa adası'ndan şarapla birlikte birçok zeytinyağı ürünü de alabilirsiniz. Balikesi̇r > marmara > avşa 2 oda 1 salon / villa tatil evi. Villa pansiyon tesis özellikleri : İskeleye 500, denize 150 metre mesafede yer. Konforunuz için her şeyi düşündük. Avşa adası'nda yer alan avşa villa oyku evi bahçelidir. Avşa adası günlük kiralık evler sahibinden ve villalar en uygun gecelik 100 tl'den başlayan fiyatlarla kredi kartsız varınca ödeme imkanı ve direk sahibinden güvenilir rezervasyon otel10.com'da. Avşa adası hakkında bilgiler sunan bağımsız bir sitedir ve hiç bir işletme ile organik bağı yoktur.

Her iki villa da merkezde yer alan iskeleye 500 metre, denize.

Villa pansiyon tesis özellikleri : Avşa adası villalar ve villa konseptindeki villa pansiyonlar günlük 200 tl'den başlayan fiyatlarla avşa tatil rehberinde güvenilir ilanlarla tesiste ödeme seçeneği ile sizleri bekliyor. Avşa adası`nda birçok apart, pansiyon ve otel bulunmaktadır. Evimizde tek kişilik 7 adet yatak bulunmaktadır. En iyi avşa adası, türkiye villaları. Bu 2 yatak odalı konaklama yerinde tam donanımlı mutfak ve 1. Avşa adası'nda ayrıcalıklı bir konaklama hizmeti sunan avşa villa pansiyon, büyük ev ve küçük ev olmak üzere iki ayrı yapıdan oluşuyor. Avşa adası'na ulaşım i̇do deniz otobüsü, özel gemiler ve diğer ulaşım seçenekleri. Avşa adası içinde 225.000 tl den başlayan fiyatlarla satılık 8 adet müstakil evler ilanı arasında arama yapabilirsin. İskeleye 500, denize 150 metre mesafede yer. Avşa adası kiralık evler villa katları daireler müstakiller. Kiralık villa » antalya kiralık villa » kaş. Avşa adası'nda yer alan avşa villa oyku evi bahçelidir.

Avşa adası günlük kiralık evler sahibinden ve villalar en uygun gecelik 100 tl'den başlayan fiyatlarla kredi kartsız varınca ödeme imkanı ve direk sahibinden güvenilir rezervasyon otel10.com'da. Avşa adası hakkında bilgiler sunan bağımsız bir sitedir ve hiç bir işletme ile organik bağı yoktur. Avşa adası`nda birçok apart, pansiyon ve otel bulunmaktadır. Kiralık villa » antalya kiralık villa » kaş. Avşa island acar villa apart;

Avşa Yazlık Villa 20 | Mızrak İnşaat
Avşa Yazlık Villa 20 | Mızrak İnşaat from www.mizrakinsaat.com
I ve bütün eşyalar sıfırdır. Balikesi̇r > marmara > avşa 2 oda 1 salon / villa tatil evi. Avsa merkez cami civarında bulunan avsa villa oyku evi dairesi her türlü konfora sahip denize nazır konaklama imkanı sunmaktadır. No:1 avsa adasi in avsa adasi only in 1.5 km from the centre. İskeleye 500, denize 150 metre mesafede yer. Avşa adası otel fiyatlarını karşılaştırın, en iyi otellerde yerinizi en uygun fiyatlarla ayırtın. Why travellers choose avsa villa pension. Avşada kumbaşi mevki̇i̇nde yürüyüş yolunda sahi̇le cepheli̇ tüm sosyal i̇mkanlara sahi̇p.

Bu 2 yatak odalı konaklama yerinde tam donanımlı mutfak ve 1.

Avşa adası günlük kiralık ev fiyatları sahibinden.com'da. En iyi avşa adası, türkiye villaları. Zeytin ve zeytinyağıyla da bilinen avşa adası'ndan şarapla birlikte birçok zeytinyağı ürünü de alabilirsiniz. Ayanya villa bungalov avşa adası merkeze araç ile 15 dakika mesafededir. En i̇yi değeri sunan kriterine göre avşa adası villaları bölgesinde 2 işletme arasında 1. Bu dairede 2 yatak odası, oturma odası ve buzdolabı ile set üstü ocak içeren tam donanımlı mutfak. Avşa adası villa pansiyon 'a hoş geldiniz ! Avşa adası'nda, villa tipi pansiyonculuğun öncüsü olan villa pansiyon, büyük ev ve küçük ev olmak üzere 2 adet müstakil, bahçeli villası ile hizmet veriyor. Ayrıca dileyen konuklar yat ve tekneleri ile deniz yolunu tercih edebilirler. Villa pansiyon tesis özellikleri : Villa pansiyon +90 532 255 6025. 8 luxury designed for rent, 1 + 1 apart apartments, 100 meters walk to the sea, is a family apartment with garden. Avşa adası villalar ve villa konseptindeki villa pansiyonlar günlük 200 tl'den başlayan fiyatlarla avşa tatil rehberinde güvenilir ilanlarla tesiste ödeme seçeneği ile sizleri bekliyor.

Villa pansiyon +90 532 255 6025. Avşa adası kiralık evler, daireler, günlük, haftalık, sezonluk avşa'da kiralık villalar, denize sıfır kiralık apartları sahibinden müstakil kiralık villa ve daireleri günlük 75 tl'den başlayan fiyatlarla çok uygun. Doğukan villa avşa adası merkezde yazlık villa konseptinde sadece 2 ayrı özel daire katları 4/7 kişilik konaklama seçenekleri ile sizlere eviniz rahatlığında ve aile huzurunda bir tatil imkanı sunmaktadır. Avşa adası villa tatilinizde tatmanız gereken ilk lezzet kesinlikle taze balıklar ve ada şarabıdır. Why travellers choose avsa villa pension.

Avşa Villa Pansiyon müstakil ve villa katı muhteşem ...
Avşa Villa Pansiyon müstakil ve villa katı muhteşem ... from www.avsa.com.tr
Avşa adası'na ulaşım i̇do deniz otobüsü, özel gemiler ve diğer ulaşım seçenekleri. Bu dairede 2 yatak odası, oturma odası ve buzdolabı ile set üstü ocak içeren tam donanımlı mutfak. Avşa adası yaşar apart 2for english instructions, please contact us. Avşa adasında apart villa pansiyonculuğun öncüsü olarak , 3 adet müstakil bahçeli villalarımızı , bahçeleriyle birlikte ailelere müstakil olarak tahsis. Adamızdaki tatiliniz için konaklama seçimi yaparken her bir tesisin birbirinden farklı hizmet ve özellikleri olduğunu dikkate almalı ve tüm. Konforunuz için her şeyi düşündük. Avşa adası otel fiyatlarını karşılaştırın, en iyi otellerde yerinizi en uygun fiyatlarla ayırtın. Avşa island acar villa apart;

Her iki villa da merkezde yer alan iskeleye 500 metre, denize.

En i̇yi değeri sunan kriterine göre avşa adası villaları bölgesinde 2 işletme arasında 1. Her iki villa da merkezde yer alan iskeleye 500 metre, denize. Villamızda tv , buzdolabı , çamaşır makinesi , mutfak, mutfak malzemeleri bulunaktadır. Avşa adası günlük kiralık evler sahibinden ve villalar en uygun gecelik 100 tl'den başlayan fiyatlarla kredi kartsız varınca ödeme imkanı ve direk sahibinden güvenilir rezervasyon otel10.com'da. Villa pansiyon tesis özellikleri : Avşa adası kiralık evler, daireler, günlük, haftalık, sezonluk avşa'da kiralık villalar, denize sıfır kiralık apartları sahibinden müstakil kiralık villa ve daireleri günlük 75 tl'den başlayan fiyatlarla çok uygun. Avsa merkez cami civarında bulunan avsa villa oyku evi dairesi her türlü konfora sahip denize nazır konaklama imkanı sunmaktadır. Müstakil evimiz bahçeli, terası ve barbeküsü olan tamamı misafire ait bir evdir. Avşa adası hakkında bilgiler sunan bağımsız bir sitedir ve hiç bir işletme ile organik bağı yoktur. I ve bütün eşyalar sıfırdır. Ayanya villa bungalov avşa adası merkeze araç ile 15 dakika mesafededir. Balikesi̇r > marmara > avşa 2 oda 1 salon / villa tatil evi. Avşa adası'nda, villa tipi pansiyonculuğun öncüsü olan villa pansiyon, büyük ev ve küçük ev olmak üzere 2 adet müstakil, bahçeli villası ile hizmet veriyor.

8 luxury designed for rent, 1 + 1 apart apartments, 100 meters walk to the sea, is a family apartment with garden avşa. Why travellers choose avsa villa pension.
Posting Komentar (0)
Lebih baru Lebih lama